Sommeren er en god tid!

Sommeren er en bra tid for å starte tanken på ansettelser, så vel som å starte tankene rundt ett jobb-bytte. Sommeren har startet med en PANG for min del også.

Først var jeg så heldig å få flytte inn i nye supre lokaler i Drammen. Dermed ble Link International sitt Drammenskontor åpnet noe før tenkt tid. Vi kunne ikke vente da tilbudet fra Kontorhuset dukket opp! Fantastiske lokaler, sentralt i Drammen sammen med flere andre spennende selskaper.

Torsdag i forrige uke skrev jeg kontrakt med selskapet HTS Maskinteknikk AS for å rekruttere en Senior Prosjektleder. 

Les mer om HTS Maskinteknikk her.

Fredag ble det signert en ny kontrakt. Denne gangen med selskapet Norway Fashion Group, hvor jeg skal ansette en ny Regnskaps/-Økonomisjef.

Les mer om Norway Fashion Group her.

Stillingene vil i sin helhet bli lagt ut på vår hjemmeside: Linkinternational.no i løpet av uken.

Så tilbake til starten av denne bloggen: Sommeren er en god tid :-)

Så - god sommer. Ta deg litt fri og lad opp batteriene til en spennende høst. Mange markeder skjelver, og mange føler usikkerhet rundt sin arbeidsplass. Vi lever i en annen situasjon enn for bare et lite 10-år siden. Globalisering og avhengighet av verdensmarkedet gjør at vår hverdag har blitt noe annerledes. Dette forsvinner nok ikke, men vi må bare tilpasse oss til denne hverdagen og gripe de mulighetene som ligger rett foran oss til enhver tid. Det er opp til deg og meg å gjøre noe med det. Ikke vent at noen gjør noe for deg mens du sitter og lurer. 

_YCDBWSOYA_

 

Sommerhilsen

Frode

Én kommentar

http://hevhodet.blogg.no/

07.07.2015 kl.13:08

Sommeren er herlig :)

Skriv en ny kommentar

Rekruttereren

Rekruttereren

43, Drammen

Jeg er Rekrutterer, Headhunter og nettverksbygger. Bygger på personlige relasjoner, stolthet og kvalitet i leveransen. Jeg er en person som stadig søker etter nye muligheter innenfor allerede satte normer. Jeg har et bredt, gjennomarbeidet nasjonalt og internasjonalt nettverk skapt via målbevisst arbeid med sosiale medier, tilstedeværelse og egenaktivitet innenfor ulike fagmiljøer. Blogger om livet, utfordringer og tanker rundt rekrutteringsbransjen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits