Hva ønsker du deg til jul?

En ring eller en klokke. Et par nye ski eller et snowboard. Eller kanskje du ønsker deg en ny prosjektleder, salgsdirektør, markedsdirektør eller rett og slett en ny daglig leder!

Er du i den siste kategorien så må du ringe meg. Jeg kan rett og slett oppfylle dine varmeste juleønsker, slik at du er bedre rustet til å møte det nye året. Du vil vel ikke henge etter dine konkurrenter?

I de siste månedene så har jeg snakket med mange mennesker. Mange som jakter på nye oppgaver. Dette har jeg også skrevet om før, og det gjelder i høyeste grad ennå.

Kanskje du ønsker deg en CFO med 15 års erfaring, en administrerende direktør med 20 års erfaring, en salgsdirektør med 10 års erfaring, eller en innkjøpsdirektør med 20 års erfaring?

Media og analytikere forteller oss om tunge tider, oppsigelser og økt arbeidsledighet. Mange konkurser og mange som ufrivillig går ut i arbeidsledighet. Det ER tøffe tider og Norge går ikke lenger på skinner. Vi har kanskje lukket øynene og levd på oljebølgen litt for lenge, for Norge er langt i fra i noen krise. Andre, tøffere tider- ja, men langt i fra i noen krise. Vi må bare tenke litt nytt, kanskje andreledes. Gripe mulighetene til å kunne tiltrekke seg gode hoder, hender og ben. Tenk deg å kunne skilte med et topp motivert og rigget team, klare for 2016. Tenk deg å sitte med tanken om at det var smart å ansette den kreative innkjøpsdirektøren mens markedet ennå var i ubalanse!

Godfølelsen kommer med gode valg, den kommer med kreative tanker og handlinger utenfor boksen;

Det er tross alt i motbakke det går oppover.

Jeg hadde ringt meg i alle fall.....

God helg og lykke til med tankeprosessen.

 

YCDBWSOYA

 

Frode

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rekruttereren

Rekruttereren

43, Drammen

Jeg er Rekrutterer, Headhunter og nettverksbygger. Bygger på personlige relasjoner, stolthet og kvalitet i leveransen. Jeg er en person som stadig søker etter nye muligheter innenfor allerede satte normer. Jeg har et bredt, gjennomarbeidet nasjonalt og internasjonalt nettverk skapt via målbevisst arbeid med sosiale medier, tilstedeværelse og egenaktivitet innenfor ulike fagmiljøer. Blogger om livet, utfordringer og tanker rundt rekrutteringsbransjen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits